Аз съм на кон 🏇

Ние сме на кон, Вие сте на кон, те са на кон.

Общо взето, когато отидохме в конната база в гр. Божурище да заснемем 360 видео репортажа (част от 360 Creative Workshop) на Иво от „Работилница за репортери 2017“, всички бяха на кон.

Там се срещнахме с Петя, която ни обясни, че общо взето всеки може да е на кон. 🙂

Докато снимахме, за пореден път решихме, че сме си объркали хобитата и ни се прииска да пояздим към залеза. Липсваха ни само каубойски шапки и залез.

По сценарий, докато Иво разказваше за базата, трябваше да гали по главата един от конете, който се подаваше от прозореца на конюшнята. Конят, от своя страна, геройски издържа поне 6 дубъла протъркване на носа, преди да си подаде опашката през прозореца. Или на конски жаргон „Режи!“.

Премиерата на 360° видеорепортаж на Иво за Конна база „Ген. Крум Лекарски“ ще можете да видите в изложбената ни част по време на събитието „Добрият пример на запад от София”, което ще се проведе през ноември в шоурума на „Ситроен“ в град Божурище, а след това и в Youtube канала 360 Creative Bulgaria.

Comments are closed

en_GB

Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'wp_func_jquery' not found or invalid function name in /home/elevensp/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324