360 Creative Workshop

360 Creative Workshop беше създаден специално като допълнителна награда към конкурса „Работилница за репортери 2017 – Разкажи за твоята България“, която да позволи на отличилите се деца да научат нещо ново и различно. А именно как се снима 360 видео.

Избраните участници бяха Симеон Симеонов от Годеч, Ивайло Ивайлов от Божурище, Валерия Петкова от Своге, Александра Александрова от Драгоман и Ния Кръстева от Сливница.

След като Димитър ги запозна с основните правила във фотографията и видеозаснемането, както и с това че някои от тези правила трабва да бъдат нарушени при заснемането на 360 видео, дойде време за интересната част.

Децата трябваше в рамките на 1 час екипно да изберат интересна локация за която да намерят интересни факти и материали. След което да разпишат сценарий по който да се заснеме 360 видео репортаж с участието на всички.

Локацията на която се спряха беше Разбоишкият манастир. Оборудвани и нахъсани за снимки, потеглихме по пътя към манастира със скоростта на светлината (25 km за 60 мин.)

От тук натам разказа преминава в снимки и видео 🙂

Премиерата на 360 видео репортажа за „Разбоишкият манастир“ ще можете да видите в изложбената ни част по време на събитието „Добрият пример на запад от София”, което ще се проведе през ноември в шоурума на „Ситроен“ в град Божурище, а след това и в Youtube канала 360 Creative Bulgaria.

За повече любопитни кадри може да се абонирате за нашия Youtube канал, както и да ни последвате в социалните мрежи.

👍 https://www.facebook.com/360creative.bg

📷 https://www.instagram.com/360creative.bg

Comments are closed

bg_BG
en_GB bg_BG

Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'wp_func_jquery' not found or invalid function name in /home/elevensp/public_html/360creative.bg/wp-includes/class-wp-hook.php on line 287